Nordjysk Nedbrydning Aps

​Fjernelse af asbesttag med korrekt håndtering

Skal du have hjælp til at fjerne et asbesttag?

Asbest blev tidligere brugt hyppigt i mange forskellige former for byggearbejde, herunder på mange danske tage.

Sidenhen har vi dog fundet ud af, at asbest kan have store sundheds- og miljøskadelige konsekvenser, og det er derfor vigtigt, at de gamle asbesttage fjernes og erstattes med bedre egnede alternativer. Fjernelse af asbesttag er dog ikke helt ligetil, og det er derfor vigtigt at opsøge professionel og specialiseret hjælp til arbejdet.

Hos Nordjysk Nedbrydning kan vi være behjælpelige med netop dette. Vi har en stor viden og erfaring inden for asbestsanering, og vi kan derfor tilbyde fjernelse af asbesttag med korrekt håndtering af de skadelige materialer. Det gør vi blandt andet for kunder i Aarhus, Randers, Hobro og omegn – og vi kører gerne ud for at hjælpe dig.

Vi fjerner asbesttag med dokumenteret kvalitetssikring

Vi tilbyder en omfattende service, der sikrer, at alle asbestmaterialer fjernes forsvarligt og effektivt uden risiko for krydskontaminering eller sundhedsfare. Vores arbejde med fjernelse af asbesttag er desuden bygget på dokumentation på korrekt håndtering og bortskaffelse af alle materialerne, hvilket kvalitetssikrer hele vores proces.

Vi forstår vigtigheden af korrekt asbesthåndtering og har det nødvendige udstyr til at sørge for en sikker nedbrydningsproces. Med fokus på miljøvenlig nedbrydning understøtter vi en bæredygtig fremtid og tilbyder samtidig skræddersyede løsninger, der imødekommer specifikke kundebehov. Vores tilgang kombinerer avanceret teknologi med stramme sikkerhedsprotokoller, hvilket garanterer en effektiv og ansvarlig nedbrydning af asbesttag.

Fremtiden for asbesthåndtering

I forbindelse med asbesthåndtering kan vi være behjælpelige med:

  • Rådgivning om asbest
  • Asbeststøvmåling
  • Tilbud på asbestsanering
  • Fjernelse af asbesttag

I fremtiden må nedrivning af asbest kun udføres af godkendte virksomheder. Det nye krav skal være med til at sikre, at færre bliver udsat for farligt asbeststøv. Virksomheder skal fremover have en autorisation, hvis de skal sanere og fjerne asbestholdigt materiale. Dette fremgår i et nyt lovforslag, der er fremsat i Folketinget. Reglerne om autorisationsordningen forventes at træde i kraft 1. juli 2024, men selve kravet forventes dog først at gælde fra 1. januar 2025.

Vi som virksomhed skal i fremtiden have et kvalitetsledelsessystem, som vil indebære større krav til uddannelse og dokumentation. Vi ser derfor ind i en fremtid med markante prisstigninger inden for asbesthåndtering. Det vil derfor nu være tid til at tage aktivt stilling til, om taget skal skiftes, inden de nye regler træder i kraft.​

Kontakt os for at få en pris på arbejdet

Står du med et asbesttag, der skal fjernes forsvarligt? Så kontakt Nordjysk Nedbrydning i dag og få et tilbud på din opgave. Vi fortæller også gerne mere om, hvordan vi sikrer kvalitet og tager miljøhensyn i vores nedrivningsarbejde, så du trygt kan overlade din opgave til os.​

Indhent et professionelt, gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for et godt tilbud på professionel nedbrydning eller miljøsanering? Så er du kommet til det rette sted. Nordjysk Nedbrydning ApS hjælper dig godt på vej!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Nordjysk Nedbrydning ApS

Gammel Viborgvej 35, 9230 Svenstrup J

Klik her for rutevejledning

CVR: 39836378

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 21 83 04

E-mail: kk@nordjyskned.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket