Om os

Nordjysk Nedbrydning blev etableret i August 2018 som et anpartsselskab.

Virksomheden er ejet og ledet af en person, som med mange år nedbrydningsverdenen og med bredt kendskab i byggebranchen, bygger på et solidt fundament.

På baggrund af erfaring og vilje, kan vi udføre stort set alle former og størrelser for miljøsanering og nedbrydning, til en god pris. Vi arbejder oftest ud fra et tilbud givet på et fast projektmateriale, men kan også levere mandskab på timebasis.

Hos Nordjysk Nedbrydning leverer vi et højt serviceniveau, en kvalitet der ikke er til at tage fejl af og hvor kunden altid er i centrum. Vi værner om miljøet og vægter sikkerheden højt hos alle vores medarbejdere.

Vi holder til i Svenstrup (syd for Aalborg). Størstedelen af vores arbejde udføres i Nordjylland, men vi udfører gerne opgaver over hele landet.

Vi startede som et lille firma med 6 ansatte, nu er vi 21 ansatte inkl. en entrepriseleder, som er klar til at yde den bedste service i branchen.

Nordjysk Nedbrydning er medlem af Dansk Byggeri.

Vi er stolt sponsor af Aalborg Håndbold​​

Indhent et professionelt, gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for et godt tilbud på professionel nedbrydning eller miljøsanering? Så er du kommet til det rette sted. Nordjysk Nedbrydning ApS hjælper dig godt på vej!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Nordjysk Nedbrydning ApS

CVR: 39836378

Gammel Viborgvej 35,

9230 Svenstrup J

Kontakt os​

Telefon:

29 21 83 04

E-mail:

kk@nordjyskned.dk

Sociale medier

Følg os på:

Facebook